Buku Terpilih BeritaKini 2015

Terkini

_________________________________________________________________

Saturday, August 6, 2011

Lelaki melayu berbogel di Facebook

Anak ikan, anak lembu, anak ayam atau anak orang? Gambar di sebelah adalah seorang lelaki melayu berumur 20 an yang tidak tahu malu berbogel di Facebook. Sudahlah berbogel, akaunnya pula setting di'public'kan, habis naik gambar bogelnya dekat Wall Facebook pihak BeritaKini gara-gara kawan BeritaKini 'like' gambar beliau. Tidak tahulah samaada 'like' kerana suka atau sebaliknya. Hairan pun ada juga, kenapa beliau 'like' gambar terbabit. Lupakan hal itu dulu. Pemuda dalam gambar ini mengakui beliau gay.

Bagi sesiapa, yang menjumpai Facebook beliau, ataupun menjumpai Facebook yang seangkatan dengannya, tegur-tegurlah beliau dan golongan seangkatan dengannya. Umur baru 20an, sudah terjerumus ke lembah songsang.

Nasib baiklah Malaysia memulaukan golongan ini, kalau tidak hancur masyarakat. Pemuda ini berani, dalam komen-komen beliau dalam Facebooknya ( BeritaKini menyiasat juga sebenarnya, maklumlah, kali pertama jumpa orang macam ni), beliau menulis ayat yang lebih kurang begini bunyinya "nak malu apa, dah gay umumkan je la".

Pihak BeritaKini tidak berani hendak dedahkan URL Facebooknya. Takut kena saman pula nanti (gelak besar). Yang pasti memang ada.

2 comments:

Anonymous said...

senapa gambar tu kabur.xjelas.kalau sy lihat tegok mcm foto gambar saya je.kalau nak gambar saya berbogel penuh 1bdan nampak muka saya boleh bagi.saya memang nak tegok gambar bogel saya tersebar.0146316940

Anonymous said...

0133612547

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel Paling Popular

 

BeritaKini Design by Insight © 2009